32 Noorse wolven gered

Update van de vorige post over wolvenjacht in Noorwegen:

De Noorse milieuminister Vidar Helgesen besliste eind december dat vier wolvenroedels in de beschermde zone Hedmark dan toch niet geschoten mogen worden. Daarmee wordt het aantal wolven dat deze winter geschoten kan worden teruggebracht van 47 tot 15 wolven.

De milieubeweging jubelt:

Anderen zijn minder blij. “Werkelijkheidsvreemd, en arrogant ten opzichte van de jagers en de inwoners,” reageert de leider van de Senterpartiet op het afblazen van de grootste wolvenjacht ooit. Ook de diensten voor wildbeheer voelen zich in de kou gezet door de milieuminister.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s